Geotechniekdag 2011

dinsdag 2 augustus 2011 185x gelezen

Welke technologie staat nu nog in de kinderschoenen en zal binnenkort behoren tot het normale gereedschap in de geotechnische advies- en ontwerppraktijk? En welke ontwikkelingen spelen internationaal op ons vakgebied en als we even over de schutting kijken naar andere disciplines, wat kunnen we daar dan van leren? De digitale ontwikkelingen nemen in een rap tempo toe. De uitdaging is hoe we daar op een slimme en snelle manier in de geotechniek gebruik van kunnen maken.

Datum

10 november 2011

Locatie

Chassé Theater, Breda

Op de Geotechniekdag 2011 op 10 november, worden bezoekers meegenomen in deze inspirerende wereld. Zij maken kennis met de toekomstige uitdagingen en met wat al wordt toegepast op innovatieve projecten. Naast interessante presentaties zal ook dit jaar de uitreiking plaatsvinden van de Keverling Buismanprijs. Het thema van de dag is ‘Blik op de toekomst’.

 

Doelgroep

De Geotechniekdag is bedoeld voor aannemers, het uitvoerend bedrijfsleven, ontwerp- en ingenieursbureaus, gespecialiseerde adviesbureaus en kennisaanbieders, grondmechanische adviesbureau, overheid en studenten. Naast de lezingen is er voldoende ruimte in het programma om de expositie van de bedrijven te bezoeken en collega's te ontmoeten.

 

Meer informatie vindt u via Geotechniekdag 2011.

CUR-aanbevelingen is een uitgave van Aeneas.
© 2018 www.cur-aanbevelingen.nl - alle rechten voorbehouden.