CUR-Aanbeveling 36 herzien

dinsdag 13 maart 2012 1584x gelezen

CUR-Aanbeveling 36 ‘Ontwerpen van elastisch ondersteunde betonvloeren en -verhardingen’ is herzien. Deze publicatie bevat ontwerpregels voor elastisch ondersteunde betonvloeren en -verhardingen. Daarnaast zijn adviezen opgenomen voor het in rekening brengen van belastingen en voor de bepaling van de buigtreksterkte van staalvezelbeton. CUR-Aanbeveling 36 is herzien zodat deze aansluit bij de actueel geldende normen op betongebied. De inmiddels derde versie is nu online beschikbaar.

Als bijlage bij Aanbeveling 36 is de eveneens herziene versie van CUR-Aanbeveling 35 opgenomen. Dit document geeft regels voor het bepalen van een aantal constructieve eigenschappen van staalvezelbeton. Met deze publicatie vervallen de eerder verschenen versies van CUR-Aanbeveling 36 en CUR-Aanbeveling 35.

 

Verkrijgbaarheid

CUR-Aanbeveling is net als alle overige Aanbevelingen beschikbaar voor alle abonnees op Cementonline. Overige geinteresseerden kunnen de Aanbeveling los kopen of een abonnement op alle Aanbevelingen afsluiten. Ga daarvoor naar www.cur-aanbevelingen.nl.

 

CUR-Aanbeveling 36

Ga direct naar CUR-Aanbeveling 36 


Reacties

Reacties

Reageren

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 
Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Uw reactie wordt getoond na verificatie.

CUR-aanbevelingen is een uitgave van Aeneas.
© 2018 www.cur-aanbevelingen.nl - alle rechten voorbehouden.