Fusie CURNET en SBR afgerond

vrijdag 15 maart 2013 718x gelezen

De fusie tussen SBR en CURNET is op 4 maart voltooid. Die datum passeerde de fusieakte bij de notaris, en werd gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam SBRCURnet, telt 75 medewerkers, en is gevestigd in het kantoor van SBR in het Groothandelsgebouw te Rotterdam. Op termijn zal de organisatie zich vestigen op de Bouwcampus.

SBRCURnet heeft volgens algemeen directeur Jack de Leeuw “nadrukkelijk de ambitie om zichzelf te vernieuwen, en daarmee een sterke rol te spelen in een veranderende sector.” De uitdaging waarvoor de bouw nu staat vraagt om een meer integrale aanpak en om onconventionele oplossingen. “Dat betekent dat we deel willen uitmaken van een netwerk waarin partijen zich met elkaar verbinden met de Bouwcampus als fysiek en virtueel knooppunt van organisaties, ideeën en initiatieven.”

Minder versnippering
Met het samengaan levert SBRCURnet ook een belangrijke bijdrage in het verminderen van de versnippering in de kennisinfrastructuur. “De organisatie krijgt meer slagkracht door effectiever en efficiënter te kunnen opereren.”


Reacties

Reacties

Reageren

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 
Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Uw reactie wordt getoond na verificatie.

CUR-aanbevelingen is een uitgave van Aeneas.
© 2018 www.cur-aanbevelingen.nl - alle rechten voorbehouden.