Jeannette Baljeu nieuwe directeur SBRCURnet

dinsdag 3 november 2015 708x gelezen

Jeannette Baljeu (48) is met ingang van 1 november de nieuwe directeur van SBRCURnet. Zij volgt Jack de Leeuw op. Baljeu is aangesteld met als doel de organisatie minder afhankelijk te maken van fondsen.

Baljeu was in de periode van 2006-2014 wethouder in Rotterdam op het gebied van Verkeer & Vervoer, Haven en organisatieontwikkeling. Verder was zij voorzitter Taskforce 'Beter Benutten Onderwijs en Openbaar Vervoer' en voorzitter van de VVD-fractie in de gemeenteraad van Rotterdam.

"Met de aanstelling van Jeannette denken wij de juiste persoon te hebben gevonden om de stappen in de markt te zetten en als kennispartner in en met De Bouwcampus te groeien", aldus ir. Daan Sperling, voorzitter van de raad van commissarissen van SBRCURnet.

Nieuwe koers
Samen met partners uit de B&U- en GWW-sector ontwikkelt, deelt en implementeert SBRCURnet vakkennis. Dit alles om deze sectoren in de breedte te blijven ontwikkelen. In het verleden kon de kennisinstelling voor een deel van haar middelen gebruikmaken van fondsen uit de bouwsector. Omdat deze fondsen in de toekomst eindig zijn, is er een plan gemaakt om hier minder van afhankelijk te zijn.
Sperling: "Dit vraagt het nodige van de organisatie. In goed overleg is afgesproken dat Jack de Leeuw meer afstand neemt. Hij blijft tot medio 2016 als directieadviseur aan om zijn kennis en kunde in te zetten voor de volgende stap van SBRCURnet."


Reacties

Reacties

Reageren

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 
Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Uw reactie wordt getoond na verificatie.

CUR-aanbevelingen is een uitgave van Aeneas.
© 2018 www.cur-aanbevelingen.nl - alle rechten voorbehouden.