Symposium Constructieve veiligheid

woensdag 17 augustus 2011 0 reacties 414x gelezen

Hoe komen we af van de instortingen die een schaduw werpen over de prestaties van de bouwsector? Bos en Lommer, Leeuwarden en Enschede, zijn er overeenkomsten of alleen maar verschillen? Wat moeten we doen om dergelijke calamiteiten in de toekomst te voorkomen? Hoe zit het met onze infrastructurele kunstwerken? Op 28 september vindt het Symposium Construtieve Veiligheid plaats met aandacht aan deze vragen.

Het Platform Constructieve Veiligheid, een collectief waarin overkoepelende organisaties en bedrijven participeren, is in 2008 gestart met het bijhouden van incidenten, onderzoek naar verbanden en acties voor verbetering. Het middagsymposium gaat in op resultaten, laat ontwikkelingen zien en waar de uitdagingen liggen. Het Platform durft te stellen ‘Veilige constructies: ze bestaan echt!’. De dagvoorzitter prof. Ben Ale neemt u mee in deze wereld.

 

Deze middag wordt georganiseerd door CUR Bouw & Infra in samenwerking met Bouwend Nederland, NLingenieurs, Rijkswaterstaat, Ministeries van Infrastructuur en Milieu en Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Betonvereniging, Bouwen met Staal, KIVI NIRIA Bouw, VNConstructeurs en het Nationaal Renovatie Platform.

 

Het actuele programma vindt u binnenkort op de website www.platformconstructieveveiligheid.nl. Hier kunt u zich nu al inschrijven.


Reacties

Reacties

Reageren

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 
Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Uw reactie wordt getoond na verificatie.

CUR-aanbevelingen is een uitgave van Aeneas.
© 2018 www.cur-aanbevelingen.nl - alle rechten voorbehouden.