CUR-Aanbeveling 112:2014
Beton met betongranulaat als grof toeslagmateriaal

artikel

Tweede, herziene versie april 2014

Met het verschijnen van deze CUR-Aanbeveling wordt voorzien in aanvullende technische regelgeving op NEN 6720 (VBC 1995), noodzakelijk voor het ontwerpen van betonconstructies voor bouwwerken met betongranulaat als grof toeslagmateriaal, voor zover deze vallen binnen het toepassingsgebied van deze Aanbeveling. De aanvullende bepalingen zijn gegeven in deel I. In deel II en III worden achtereenvolgens betontechnologische en uitvoeringstechnische bepalingen gegeven in aanvulling op NEN-EN 206-1 + NEN 8005 en NEN 6722. Omdat deze Aanbeveling alleen de aanvullende bepalingen op de genoemde normen bevat, is de paragraafnummering niet overal doorlopend.

Bestel deze CUR-aanbeveling

Factuuradres

Bezorgadres

Deze aanbeveling downloaden? de volledige aanbeveling is gratis beschikbaar voor CUR leden. Log in om deze te kunnen zien. Nog geen lid? Bekijk onze lidmaatschappen.

Reacties

xMet het invullen van dit formulier geef je CUR-Aanbevelingen en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord

Copyright 2024 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren