CUR-Aanbeveling 047
Plaatmaterialen voor bekistingsdoeleinden (triplex/multiplex)

artikel

Vanuit de bouw bleek dat er grote behoefte bestond aan informatie met betrekking tot het gedrag, het gebruik en het hergebruik van plaatmaterialen voor bekistingsdoeleinden. Belangrijke aandachtspunten hierbij zijn: de onvoldoende kennis bij de gebruikers op de bouwplaats, de onduidelijkheid over de gestelde eisen in NEN 6720 (VBU 1988), het verkeerd toepassen van typen plaatmateriaal en een meervoudig gebruik van plaatmateriaal. Met deze CUR-Aanbeveling wordt voorzien in de behoefte aan specifieke regelgeving voor het gebruik van plaatmateriaal voor bekistingsdoeleinden. De Aanbeveling bevat definities, algemene materiaaleigenschappen, bepalingsmethoden en eisen voor triplex toegepast als bekistingmateriaal voor betonconstructies.

Bestel deze CUR-aanbeveling

Factuuradres

Bezorgadres

Deze aanbeveling downloaden? de volledige aanbeveling is gratis beschikbaar voor CUR leden. Log in om deze te kunnen zien. Nog geen lid? Bekijk onze lidmaatschappen.

Reacties

xMet het invullen van dit formulier geef je CUR-Aanbevelingen en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord

Copyright 2021 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren