CUR-Aanbeveling 061:2013
Het voegen en hydrofoberen van metselwerk

artikel

In nauwe samenwerking tussen CUR en SBR verscheen in 1998 de gezamenlijke uitgave (CUR-Aanbeveling 61/SBR 299) ‘De kwaliteit van voegen in metselwerk’. In dit rapport werd niet alleen informatie over voegwerk in metselwerk gegeven, maar door deel 2: CUR-Aanbeveling 61 ‘Het voegen van metselwerk’ werd ook voorzien in de behoefte aan regelgeving op het gebied van voegwerk in metselwerk. In de Aanbeveling werden onder meer eisen gegeven voor de samenstelling, de levering en de vervaardiging van voegspecies voor voegwerk in metselwerk, alsmede voor de uitvoering en controle van voegwerk in metselwerk.

Bestel deze CUR-aanbeveling

Factuuradres

Bezorgadres

Deze aanbeveling downloaden? de volledige aanbeveling is gratis beschikbaar voor CUR leden. Log in om deze te kunnen zien. Nog geen lid? Bekijk onze lidmaatschappen.

Reacties

Leo Nijs - Aeneas 31 augustus 2023 12:28

Goede opmerking Kees. Nemen we mee in de volgende ronde van verbeteringen aan de webshop.

Kees van Noorloos - Vidomes 31 augustus 2023 09:46

Wat is de reden dat ik bij het bestelproces van een digitaal product verplicht ben een bezorgadres in te voeren? Dubbel werk!

xMet het invullen van dit formulier geef je CUR-Aanbevelingen en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord

Copyright 2024 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren