CUR-Aanbeveling 068:2012
Vijzelen en schuiven

artikel

Tweede, herziene uitgave maart 2012

Constructieve eisen en bepalingsmethoden

Vanuit de vijzelbranche komen signalen waaruit blijkt dat men in de ontwerpfase, uitvoeringsfase en controlefase bij het vijzelen van civiele constructies vaak op onduidelijkheden stuit rond de te hanteren ontwerp- en uitvoeringsmethoden. De verschillende ontwerpers en uitvoerende vijzelbedrijven stuiten vaak op onbegrip bij opdrachtgevers, participanten van het vijzelproject en toezichthoudend of controlerend personeel. Behalve de gespecialiseerde uitvoerende vijzelbedrijven ervaren ook andere participanten in het bouwproces deze knelpunten. Het betreft voornamelijk het niet beschikken over adequate informatie om op een juiste manier te kunnen omgaan met en te kunnen oordelen over vijzel- en schuiftechnieken.

Bestel deze CUR-aanbeveling

Factuuradres

Bezorgadres

Deze aanbeveling downloaden? de volledige aanbeveling is gratis beschikbaar voor CUR leden. Log in om deze te kunnen zien. Nog geen lid? Bekijk onze lidmaatschappen.

Reacties

xMet het invullen van dit formulier geef je CUR-Aanbevelingen en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord

Copyright 2021 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren