CUR-Aanbeveling 069
Stalen damwandprofielen

artikel

Eigenschappen en levering

Door een aantal ontwikkelingen op de Nederlandse markt is behoefte ontstaan aan aanvullende regelgeving voor de eigenschappen en levering van stalen damwanden. Zo is in de afgelopen jaren het aanbod van stalen damwandprofielen op de Nederlandse markt aanzienlijk verruimd. Er zijn meer typen en vormen van stalen damwanden op de markt, afkomstig van een toenemend aantal producenten. In het verleden werden nieuwe stalen damwandprofielen voornamelijk rechtstreeks geleverd vanaf de fabriek door de betreffende importeur. Tegenwoordig worden ook grote hoeveelheden damwand verhandeld waarbij er geen rechtstreekse relatie meer bestaat tussen de handelaar of leverancier en de fabrikant. Bij bouwprojecten worden steeds vaker alternatieven aangeboden voor in het bestek voorgeschreven stalen damwandprofielen. Verder worden regelmatig partijen stalen damwand op een werk aangevoerd die zijn samengesteld uit nieuwe of gebruikte stalen damwandprofielen van verschillende herkomst of fabrikaat, of zelfs van onbekende herkomst.

Bestel deze CUR-aanbeveling

Factuuradres

Bezorgadres

Deze aanbeveling downloaden? de volledige aanbeveling is gratis beschikbaar voor CUR leden. Log in om deze te kunnen zien. Nog geen lid? Bekijk onze lidmaatschappen.

Reacties

xMet het invullen van dit formulier geef je CUR-Aanbevelingen en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord

Copyright 2021 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren