CUR-Aanbeveling 080:2014
Beton met menggranulaten als grof toeslagmateriaal

artikel

Tweede, herziene uitgave april 2014

Met het verschijnen van CUR-Aanbeveling 80 'Beton met menggranulaten als grof toeslagmateriaal' wordt voorzien in de noodzakelijke aanvullende technische regelgeving op NEN 6720 (VBC 1995) voor het ontwerpen van betonconstructies voor bouwwerken met menggranulaten als grof toeslagmateriaal, voor zover deze vallen binnen het toepassingsgebied, zoals dat is gedefinieerd in deze Aanbeveling. De aanvullende bepalingen zijn gegeven in deel I van deze Aanbeveling. In deel II en III worden respectievelijk betontechnologische en uitvoeringstechnische bepalingen weergegeven in aanvulling op NEN 5950 (VBT 1995) en NEN 6722 (VBU 1988). Omdat deze Aanbeveling alleen de aanvullende bepalingen op NEN 6720, NEN 5950 en NEN 6722 bevat, is de paragraafnummering niet overal doorlopend.

Bestel deze CUR-aanbeveling

Factuuradres

Bezorgadres

Deze aanbeveling downloaden? de volledige aanbeveling is gratis beschikbaar voor CUR leden. Log in om deze te kunnen zien. Nog geen lid? Bekijk onze lidmaatschappen.

Reacties

xMet het invullen van dit formulier geef je CUR-Aanbevelingen en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord

Copyright 2024 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren