CUR-Aanbeveling 081
Vijzelen en schuiven

artikel

Uitvoeren

Medio 1998 is CUR-Aanbeveling 68 'vijzelen en schuiven. Constructieve eisen en bepalingsmethoden' verschenen. Zoals vermeld in deze Aanbeveling, zou een tweede Aanbeveling worden opgesteld waarin de uitvoering en de veiligheid en gezondheid van werknemers nadrukkelijk aandacht zouden krijgen. Het resultaat is deze tweede aanbeveling. Hierin ligt de nadruk op een beheerste uitvoering van een vijzeloperatie. Het vijzelen en schuiven van bruggen en andere zware objecten is een betrouwbare techniek, die zijn nut bij een groot aantal projecten heeft bewezen. Het doel van deze Aanbeveling is mede om de kennis op het gebied van het vijzelen te verspreiden en het uitvoeren van vijzelprojecten te uniformeren.

Bestel deze CUR-aanbeveling

Factuuradres

Bezorgadres

Deze aanbeveling downloaden? de volledige aanbeveling is gratis beschikbaar voor CUR leden. Log in om deze te kunnen zien. Nog geen lid? Bekijk onze lidmaatschappen.

Reacties

xMet het invullen van dit formulier geef je CUR-Aanbevelingen en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord

Copyright 2021 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren