CUR-Aanbeveling 090
Inloggen 090 Kunstharsgebonden terrazzovloeren

artikel

Cementgebonden terrazzovloeren worden al vele jaren toegepast. Voor deze vloeren verscheen in november 2001 de herziene NEN 1042 "In het werk vervaardigde vloeren. Kwaliteit en uitvoering van cementgebonden terrazzovloeren". Kunstharsgebonden terrazzovloeren worden de laatste jaren steeds meer toegepast. Onder meer omdat met een relatief dun pakket toch het gewenste terrazzo uiterlijk kan worden gerealiseerd. Het ontbreken van regelgeving voor deze kunstharsgebonden terrazzovloeren wordt door de markt als een gemis ervaren.

Om te voorzien in de behoefte aan regelgeving is door CUR-voorschriftencommissie 69 "Kunstharsgebonden terrazzovloeren" deze CUR-Aanbeveling opgesteld. De Aanbeveling geeft eisen en regels voor de materialen en de uitvoering van kunstharsgebonden terrazzovloeren en gaat in op de keuring en controle van de materialen en de gereedgekomen vloer.

Bestel deze CUR-aanbeveling

Factuuradres

Bezorgadres

Deze aanbeveling downloaden? de volledige aanbeveling is gratis beschikbaar voor CUR leden. Log in om deze te kunnen zien. Nog geen lid? Bekijk onze lidmaatschappen.

Reacties

xMet het invullen van dit formulier geef je CUR-Aanbevelingen en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord

Copyright 2021 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren