CUR-Aanbeveling 094
Toepassing van poederkoolvliegas in mortel, beton en grout

artikel

In CEN-verband opgestelde Europese normen moeten nationaal worden gepubliceerd en vervangen alle nationaal opgestelde normen die handelen over hetzelfde onderwerp. Alleen aspecten die geen onderwerp zijn van Europese regelgeving, of waarvan in de betreffende Europese norm is bepaald dat nationaal zaken mogen worden ingevuld, kunnen onderwerp zijn van nationale regelgeving. In NEN-EN 450-1 “Vliegas voor beton - Deel 1: Definitie, specificaties en conformiteitscriteria”, gepubliceerd in augustus 2012, zijn de eisen en keuringsmethodiek voor poederkoolvliegas verkregen door het meestoken van secundaire brandstoffen opgenomen. Om aansluiting op vigerende regelgeving te bewerkstelligen, was een redactionele herziening van de derde, herziene uitgave van CUR-Aanbeveling 94 "Toepassing van poederkoolvliegas in mortel en beton" uit 2007 noodzakelijk.

Bestel deze CUR-aanbeveling

Factuuradres

Bezorgadres

Deze aanbeveling downloaden? de volledige aanbeveling is gratis beschikbaar voor CUR leden. Log in om deze te kunnen zien. Nog geen lid? Bekijk onze lidmaatschappen.

Reacties

xMet het invullen van dit formulier geef je CUR-Aanbevelingen en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord

Copyright 2021 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren