CUR-Aanbeveling 115:2011
Uitvoering van geokunststoffen in de waterbouw

artikel

Geokunststoffen is een verzamelnaam voor een groot aantal producten in verschillende verschijningsvormen en met verschillende eigenschappen. De functie ervan in de constructie is in de meeste gevallen veel meer dan ‘een doekje ertussen’. Sterker: geokunststoffen vervullen met name in de waterbouwkundige toepassingen vaak een belangrijke filterfunctie. Dat betekent dat ze op het werk met zorg moeten worden behandeld en dat het geokunststof in het werk op een zorgvuldige wijze moet worden aangebracht. Daarbij is een belangrijk uitgangspunt dat de uitvoerder/toezichthouder er van overtuigd moet zijn dat het geleverde geokunststof voldoet aan de gestelde specificaties.

Bestel deze CUR-aanbeveling

Factuuradres

Bezorgadres

Deze aanbeveling downloaden? de volledige aanbeveling is gratis beschikbaar voor CUR leden. Log in om deze te kunnen zien. Nog geen lid? Bekijk onze lidmaatschappen.

Reacties

xMet het invullen van dit formulier geef je CUR-Aanbevelingen en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord

Copyright 2024 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren