CUR-Aanbeveling 123:2018
Betonwaren vervaardigd met geopolymeer als bindmiddel

artikel

CUR-Aanbeveling 123:2018 beschrijft de materialen, eigenschappen, eisen en bepalingsmethoden voor ongewapende betonnen straatstenen, (gras)tegels en trottoirbanden, vervaardigd met geopolymeer als bindmiddel. 

Deze CUR-Aanbeveling is een aanvulling op de normen NEN-EN 1338 (Betonstraatstenen), NEN-EN 1339 (Betontegels) en NEN-EN 1340 (Trottoirbanden) en BRL K11001 (Grasbetontegels). Zij bevat aanvullende dan wel aangepaste eigenschappen, eisen en bepalingsmethoden afgestemd op het afwijkend functionele gedrag ten opzichte van beton vervaardigd met cement op basis van NEN-EN 197-1.        

Bijbehorende passtukken en betonnen goten vallen eveneens onder deze CUR-Aanbeveling.

Het toepassingsgebied van deze betonwaren is identiek aan die beschreven in de normen NEN-EN 1338, NEN-EN 1339 en NEN-EN 1340 en BRL K11001.

Bestel deze CUR-aanbeveling

Factuuradres

Bezorgadres

Deze aanbeveling downloaden? de volledige aanbeveling is gratis beschikbaar voor CUR leden. Log in om deze te kunnen zien. Nog geen lid? Bekijk onze lidmaatschappen.

Reacties

xMet het invullen van dit formulier geef je CUR-Aanbevelingen en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord

Copyright 2024 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren