CUR-Aanbeveling 036:2011
Ontwerpen van elastisch ondersteunde betonvloeren en -verhardingen

artikel

Derde herziene uitgave december 2011

De derde, herziene versie van CUR-Aanbeveling 36 ? Ontwerpen van elastisch ondersteunde betonvloeren en -verhardingen ? is nu online beschikbaar. Deze Aanbeveling is herzien om aan te sluiten bij de actueel geldende normen op betongebied. CUR-Aanbeveling 36:2011 bevat ontwerpregels voor elastisch ondersteunde betonvloeren en -verhardingen. Verder zijn aanbevelingen opgenomen voor het in rekening brengen van belastingen en voor de bepaling van de buigtreksterkte van staalvezelbeton.

Als bijlage bij Aanbeveling 36 is de eveneens herziene versie van CUR-Aanbeveling 35 opgenomen. Dit document geeft regels voor het bepalen van een aantal constructieve eigenschappen van staalvezelbeton.

Met deze publicatie zijn de eerder verschenen versies van CUR-Aanbeveling 36 en CUR-Aanbeveling 35 vervallen.

Bestel deze CUR-aanbeveling

Factuuradres

Bezorgadres

Deze aanbeveling downloaden? de volledige aanbeveling is gratis beschikbaar voor CUR leden. Log in om deze te kunnen zien. Nog geen lid? Bekijk onze lidmaatschappen.

Reacties

xMet het invullen van dit formulier geef je CUR-Aanbevelingen en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord

Copyright 2021 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren