CUR-Aanbeveling 052
Bepaling van de vloeistofdichtheid van bitumineuze materialen

artikel

In het kader van het Plan Bodembeschermende Voorzieningen is door CUR/CROW/PBVcommissie D 28 'Vloeistofdichtheid van bitumineuze constructies en materialen' onderzoek verricht naar de vloeistofdichtheid van bitumineuze materialen. Onderdeel van de taakstelling van de commissie was het ontwikkelen van een methode voor het bepalen van de vloeistofdichtheid omdat er geen nationaal of internationaal geschikte beproevingsmethode voor handen was. Dit heeft geresulteerd in deze CUR/PBV-Aanbeveling. Op basis van deze Aanbeveling kan de vloeistofdichtheid worden beoordeeld van bestaande of nieuw te ontwerpen bitumineuze constructies. De beoordeling van de vloeistofdichtheid op basis van deze CUR/PBV-Aanbeveling, geldt voor situaties waarbij het bitumineuze materiaal incidenteel wordt belast door een geringe hoeveelheid vloeistof.

Bestel deze CUR-aanbeveling

Factuuradres

Bezorgadres

Deze aanbeveling downloaden? de volledige aanbeveling is gratis beschikbaar voor CUR leden. Log in om deze te kunnen zien. Nog geen lid? Bekijk onze lidmaatschappen.

Reacties

xMet het invullen van dit formulier geef je CUR-Aanbevelingen en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord

Copyright 2024 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren